Beste theaterliefhebbers,

het is niet helemaal onverwacht, maar balen is het wel: we zitten met z’n allen in een tweede lockdown. De afgelopen tijd waren wij nog in staat om met aangepaste maatregelen fysiek les te geven.. Maar nu moeten we toch helaas sluiten. Dit heeft natuurlijk consequenties. Concreet betekent de lockdown voor BO!NK Theater: vier voorstellingen van ”Het Kerstcabaret” zijn geannuleerd. Hiervoor in de plaats komt er via Zoom een live bijeenkomst op 20 december 14:00. Als leerling/cursist van BO!NK Theater krijg jij via de mail een link. Mocht je geen leerling/cursist zijn en wel willen kijken, stuur ons via DM jouw mailadres.

Tweede punt: de improvisatielessen van 4 januari verschuift naar 25 januari, startende met een gratis proefles.

Als de maatregelen versoepelen hervatten we de lessen weer. In de nieuwsbrief kun je ons nieuwe rooster vinden. Deze nieuwsbrief komt zaterdag weer uit.

Ondanks de lockdown mogen fysieke toetsen plaatsvinden, de trainingsacteer-opdrachten gaan door.

De cultuurschuur Bunnik is gesloten. Mocht jij een bestelling hebben geplaats voor onze BO!NK Theaterkleding, dan komen wij dit op afspraak bij jou thuis afleveren. Je ontvangt hierover bericht. We gaan er het beste van maken, en kijken uit naar een theatraal 2021.