Welkom bij BO!NK Theaterschool, waar we nooit uitgespeeld zijn! We zijn dol op theater. Punt.

Sluit je aan bij onze theaterfamilie en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van theater.

Wil je zelf ervaren wat theater voor jou kan betekenen? Probeer het uit met 2 gratis proeflessen! Aan het begin van elk seizoen bieden we je de kans om vrijblijvend mee te doen en te ontdekken of theater iets voor jou is.

Ben je enthousiast maar wil je nog wat meer ervaring opdoen? Neem dan deel aan onze Proefperiode: Betaal slechts €40,- voor 2 lessen en beslis daarna of je verder wilt gaan.

Hier is ons aanbod voor het seizoen 2023/2024:

• Zonnebrandstof: Ontdek de stralen van creativiteit tijdens onze driedaagse zomerworkshops in augustus! Laat je creativiteit sprankelen en geniet van drie dagen vol theaterplezier. Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud. Tarief: €140,-.
  • Theaterlessen van 30 weken: Verrijk jezelf met onze theaterlessen waarin je de kunst van theatermaken leert en toewerkt naar een voorstelling. Tarief voor kinderen: €400,-, Tarief voor volwassenen: €495,-.
  • Kort & Krachtig: Ervaar de kracht van intensieve theaterlessen in 8 of 4 weken, waarbij verschillende aspecten van theater aan bod komen. We bieden een nieuw en opwindend aanbod, variërend van improvisatie en speelsheid tot bewegingstheater. Bekijk het actuele aanbod en tarieven op onze website.
  • Productiegroep: Nieuw dit seizoen! Werk samen met getalenteerde plus gemotiveerde medespelers en beleef de magie van een volledige theaterproductie. Audities worden gehouden en de voorstelling wordt 4 keer opgevoerd in theater De Kromme Haan. Raadpleeg onze website voor de auditieoproep. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen. Spelersbijdrage: €525,-.

Pakketten seizoen 2023/2024:

Naast onze reguliere lessen bieden we ook verschillende pakketten aan voor degenen die meer willen dan alleen lessen of een combinatiedeal willen uit ons aanbod. Ontdek welk pakket het beste bij jou past en ervaar de volledige theaterervaring:

• De Warming Up Deal: Kies voor het hele seizoen theaterlessen plus Zonnebrandstof en geef je kind de kans om zichzelf theatraal te ontwikkelen in een creatieve omgeving. Tarief: €485,-
  • De Doorloop Deal: Speciaal voor degenen die geïnteresseerd zijn in specifieke aspecten van theater maar niets willen missen. Schrijf je in voor alle modules van Kort & Krachtig en geniet van alle theatervormen. Bij inschrijving voor alle modules betaal je slechts €495,-.
  • De Acterende Huishouden Deal: Geniet samen als gezin van theater en ontvang korting op gezamenlijke theaterlessen en activiteiten! Als je met 3 of meer gezinsleden inschrijft voor onze lessen en activiteiten, ontvang je maar liefst 10% korting op het totaalbedrag.

Wil je een van deze deals bestellen: typ dit dan bij het inschrijven in het vakje ”opmerkingen”.

BO!NK Theater to the moon? Dan is Theater van NU iets voor jou! Ontvang persoonlijke artistieke en zakelijke begeleiding en werk toe naar je eigen voorstelling in Theater De Kromme Haan. Versterk je vakmanschap en laat je talent tot bloei komen met onze extra begeleiding en coaching. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Mis deze geweldige theaterervaringen niet en schrijf je nu in! Bezoek onze website voor meer informatie over ons volledige aanbod en pakketten. Laat het theateravontuur beginnen!